Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hvězdárna a planetárium Hradec Králové hostila nejvýznamnější manažery Severovýchodních Čech

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 23. 06. 2016 11:17
  • Rozvoj

Sdílet článek

V budově Hvězdárny a planetária Hradec Králové, která byla oceněna „Stavbou roku Královéhradeckého kraje 2015“, se dne 17. 6. 2016 setkala nejvyšší elita manažerů Severovýchodních Čech.

Setkání oceněných manažerů Královéhradeckého, Libereckého a Pardubického kraje se konalo s hlavním cílem představit manažery tří krajů, oceněné v soutěži MANAŽER ROKU. Setkání organizovala společnost Centrum andragogiky, s.r.o. ve spolupráci s Českou manažerskou asociací a jejím ČMA Regionálním klubem Severovýchodní Čechy. Celá akce proběhla pod záštitou hejtmanů Královéhradeckého, Pardubického a Libereckého kraje.

Setkání se letos konalo již po desáté a těší se zájmu a podpoře z nejvyšších míst všech tří krajů. Pozvání proto přijala celá řada významných hostů. Celé setkání zahájil prezident České manažerské asociace Pavel Kafka spolu s Janem Preclíkem, který zhodnotil práci přítomných manažerů. Za Konfederaci zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR na setkání vystoupil prezident svazu Jan Weisner.

Zástupce Královéhradeckého kraje Josef Lukášek přivítal oceněné manažery, finalisty a přítomné účastníky. Slovo bylo předáno i Vítu Příkaskému za Liberecký kraj a Romanu Línkovi za kraj Pardubický. Setkání manažerů navštívili mimo zástupců z krajů také senátorka Miluše Horská a Jaroslav Malý.

Česká manažerská asociace byla zastoupena na setkání ředitelem Ivo Gajdošem a ředitelkou projektové kanceláře Manažera roku Ludmilou Koutskou.

Soutěž MANAŽER ROKU si podle Pavla Kafky, prezidenta ČMA, klade za cíl vyzdvihnout nejlepší z nejlepších, ocenit klíčové osobnosti managementu, prezentovat jejich výsledky širší veřejnosti a poukázat nejen na dobrou práci, kterou odvádějí, ale představit je i jako vzory pro další potenciální následovníky. Letošní ročník byl již třiadvacátý.

Na Setkání oceněných manažerů byli představeni všichni manažeři ze severovýchodních Čech, kteří se stali finalisty v celostátní soutěži Manažer roku. Přítomní hosté si poslechli jejich krátké profesní příběhy a dozvěděli se zajímavé informace o jejich společnostech.

Součástí Setkání oceněných manažerů byla také podnětná diskuze, ve které zúčastnění hovořili na téma spolupráce veřejné správy s podnikatelským sektorem. Důraz se také dával na důležitost odborného vzdělávání v dnešní době.

Předsedkyně ČMA Regionálního klubu Severovýchodní Čechy Marie Jírů účastníkům zdůraznila důležitost setkávání se veřejné správy spolu s manažery a propojení jejich činnosti. Poděkovala všem krajům našeho regionu, bez kterých by se tato již tradiční setkání neuskutečnila. Slovo předala paní Haně Potměšilové, která představila zúčastněným projekt Expertního dobrovolnictví s cílem stát se mentorem nadace a pomoci tak dobré věci v rámci firemní CSR.

Hvězdárna a planetárium obohatila program o astronomickou ukázku pod vedením Miroslava Brože. Pro účastníky to bylo netradiční zpestření a odcházeli s úžasem nad projekcí a budovou, která získala ocenění „Stavba roku Královéhradeckého kraje 2015“.

Příští setkání manažerů, oceněných v soutěži Manažer roku, bude v následujícím roce hostit Pardubický kraj. 

 

TZ ČMA, Regionální klub Severovýchodní Čechy

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky